Rólunk

 

Üdvözöljük a Bálvány Pro Kft. oldalán! 

Cégcsoportunk a 2015-ös évtől új taggal bővült, a Bálvány Pro Kft.-vel. A Bálvány Kft. 20 éves rendezvénytechnikai kivitelező tapasztalatára és szakértelmére alapozva a vevői igények magas szintű kiszolgálását céloztuk meg.
Rendezvénytechnikai szolgáltatásainkat (faház bérbeadás, színpad-, hang-, fény- és látványtechnika, elektromos- és vízhálózat építés stb.) a továbbiakban Bálvány Pro Kft.-től igényelhetik. Raktározás illetve művészeti produkciók kiajánlásával kapcsolatosan keressék továbbra is bizalommal a Bálvány Kft.-t. 

Fő tevékenységünk: kulturális rendezvények műszaki kivitelezése.

Különböző rendezvények hang- fény- és színpadtechnikai kiszolgálását, valamint a fesztiválok berendezésének (faházak, elárusító asztalok, mobil toalett stb.) szolgáltatását végezzük.  Igényes zenei koncertek, színházi előadások és speciális igényű produkciók teljes körű műszaki kivitelezését vállaljuk. Saját technikánk alkalmas a kisméretű, kamara produkciók kivitelezésétől a nagyszabású szabadtéri koncertek lebonyolítására is.

Az országban egyedülálló kiállítási installációs (mobil faházas) rendszerünk rendelkezik a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal típus engedélyével. A különböző fesztiválok berendezéseinek kivitelezést teljessé téve ideiglenes elektromos- és vízellátó rendszerek telepítését is vállaljuk. A műemléki és esztétikai szempontokból kiemelt rendezvényeken ezek a mobil faházak kerülnek felállításra.

Büszkék vagyunk arra, hogy a cégünk által kivitelezett rendezvények, kategóriájukban, nemzetközi szinten is az elismerten legmagasabb színvonalúak közé tartoznak. Referenciáinkat itt tekintheti meg.

Reméljük, Önt is a megrendelőink között tudhatjuk majd!